Betongulv i Horsens – Gulvstøbning

Vi er specialiseret i støbning af gulve

Har du brug for støbning af betongulv i Horsens eller omegn?
Vi er specialiseret i støbning af gulve i eksisterende huse eller bygninger, både udvendig og indvendig. Se billeder af vores arbejde herunder.

Steffens Entreprenørforretning ApS har mange års erfaring indenfor branchen. Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse, og at de bliver tilfredse.

Derudover arbejder vi også med støbning af fundament til stort set alle typer anlægsopgaver. Læs mere om de enkelte opgaver på siden.

Kontakt os for et tilbud på støbning af betongulv i Horsens

Vil du høre mere om hvordan vi arbejder med støbning af betongulv i Horsens og omegn? Tøv ikke med at kontakte os. Du kan kontakte os ved at ringe til os på tlf (+45) 29 25 50 59 eller skriv en mail til steffen@steffensentreprenoerforretning.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her. Vi står klar til at finde den rigtige løsning til dig. Lad os tage en snak om opgaven, så vi kan imødekomme dine ønsker. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag